Tel. 0622790040
Welkom bij Eldege Softtronics
Scherpe prijzen, laagdrempelig
Voldoende parkeergelegenheid
Professionele opleidingen voor elke doelgroep
Praktijkgericht, prettige sfeer
MENU
Go to content
Klik op foto voor overige beelden

Welkom op onze nieuwspagina
Trainingen en cursussen
Het moment is weer aangebroken. Momenteel zijn we bezig weer een nieuwe serie cursussen te plannen voor de periode september 2020 tot maart 2021. Cursussen met het Officepakket (Word, Excel, Powerpoint), boekhouden, computergebruik algemeen, digitale fotografie en webdesign. U kunt vrijblijvend aangeven in welke cursus u geinteresseerd bent. In de planning houden we hier dan zoveel mogelijk rekening mee. Pas als we minimaal drie cursisten hebben om een groep compleet te maken, berichten wij u. Als u dan nog steeds geïnteresseerd bent kunt u zich definitief inschrijven. We proberen de groepen qua niveau zo homogeen mogelijk samen te stellen, zodat het uiterste uit een cursus wordt gehaald. Als u behoefte heeft aan een speciale cursus die op maat wordt gemaakt, bieden wij hiervoor ook veel mogelijkheden tegen scherpe prijzen.  Het is nu ook mogelijk bij de cursus webdesign tegen een aantrekkelijk tarief ontwikkelsoftware, domeinnaam en hosting via Eldege te realiseren. Ook voor bedrijfscursussen bent u hier aan het goede adres. Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuwe rustige locatie op de burgemeester van der Feltzlaan.
Veel mogelijkheden zijn er ook voor mensen van 55+ en de wat ouderen onder ons. Wij hebben de 55+ cursussen onlangs uitgebreid. Met geduld, uitdaging, een heldere uitleg en leuke praktische oefeningen bereiken wij het maximale voor de doelgroep senioren en ouderen. Zie voor meer informatie de pagina 55+ cursussen onder de menuoptie cursussen. Verder is het minimale aantal deelnemers waarmee een groepscursus door gaat verlaagd naar 3 personen. Het maximaal is verlaagd van 8 naar 5 personen. Ook privé cursussen (eventueel aan huis) zijn mogelijk.

Corona maatregelen
Ook tijdens de coronacrisus gaan de lessen door. Uiteraard hebben we maatregelen genomen. Groepslessen worden privé lessen. De afstand is minimaal 2 meter. We gebruiken de beamer en een werkplek die minimaal 2 meter van de werkplek van de cursist staat. Helaas bieden we tijdelijk geen koffie of andere etenswaren aan.

Back to content