0622790040
Welkom bij Eldege Softtronics
Scherpe prijzen, laagdrempelig
Voldoende parkeergelegenheid
Professionele opleidingen voor elke doelgroep
Praktijkgericht, prettige sfeer
MENU
info@eldege.eu
Houd uw toestel horizontaal om alles beter te zien !
Go to content
Klik op foto voor meer foto's
WhatsApp
Whatsapp / Bel

Cursussen voor senioren en 55*

Cursussen
Welkom bij de computeropleidingen voor senioren en 55+

Opleidingen voor ouderen
Speciaal voor senioren, 55+ en ouder hebben we het cursusmateriaal aangepast. 'Domme' vragen bestaan bij ons niet. U voelt zich niet opgelaten en u kunt de lessen goed volgen en durft vragen te stellen. Wij doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. Dit komt onder andere omdat de sfeer goed is en we de zeer kleine groepen (max 4 personen) samenstellen qua aanwezige kennis en niveau, zodat een gelijkwaardige groep ontstaat.
De docent heeft veel ervaring met 55+, senioren en mensen van wat oudere leeftijd. Ook zijn privĂ© lessen natuurlijk mogelijk. De oudste die bij ons een cursus heeft gevolgd was 80 jaar en zeer tevreden. Ja ook voor senioren en mensen van 55 jaar en ouder bieden we dus goede mogelijkheden. De kleine  cursusruimte is eventueel toegankelijk voor een rolstoel of voor een rollator en goed geoutileerd. De lessen houden we interessant en begrijpelijk door voldoende praktijk voorbeelden en leuke opdrachten. De cursussen zijn daarbij zeer betaalbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid dicht bij het leslokaal.

U kunt altijd geheel vrijblijvend informatie of een vrijblijvende offerte opvragen. Ook kunt u vanaf deze website direct bellen of een whattsApp berichtje sturen (indien u de mobiele telefoon gebruikt) voor meer informatie of vragen.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.Twee senioren op computercursus
Ook voor 55+ en senioren geldt :
Back to content