0622790040
Welkom bij Eldege Softtronics/CursussenEpe
Scherpe prijzen, laagdrempelig
Voldoende parkeergelegenheid
Professionele opleidingen voor elke doelgroep
Praktijkgericht, prettige sfeer
MENU
info@eldege.eu
Houd uw toestel horizontaal om alles beter te zien !
info@cursussenepe.nl
Go to content
Klik op foto voor meer foto's
WhatsApp
Whatsapp / Bel
Welkom bij de cursussen van Eldege Softtronics/Cursussenepe

Locatie

De cursuslocatie ligt in het mooie bosrijke Epe en is goed bereikbaar. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor cursuslocatie aanwezig. De cursusruimte is goed geoutilleerd met o.a. computers, printers, 3D Printer, video, beamer en whiteboard. Gelegen op zeer rustige mooie locatie.

Soorten opleidingen

Eldege biedt diverse mogelijkheden voor het volgen van professionele computercursussen op diverse gebieden, in groepsverband of privé, voor zowel bedrijven als particulieren. Ook bieden wij cursussen aan die zijn toegespitst op mensen van 55 jaar en ouder. Wij geven cursussen in Word, Excel, Powerpoint, webdesign, computer boekhouden, digitale fotobewerking, 3D ontwerpen en printen en computergebruik algemeen. Onze cursussen kenmerken zich door een goede balans tussen theorie en praktijk. Door leuke opdrachten houden we de cursussen levendig en de deelnemers gemotiveerd. Een cursus kan altijd worden aangepast. Maatwerk is mogelijk, we zijn daarin zeer flexibel. Bij ons is de klant koning en flexibiliteit heel gewoon. We bieden nu ook de mogelijkheid je in het 3D printen te verdiepen. Zie ook onze nieuwspagina.

Groepsgrootte

De cursussen kenmerken zich door de kleine groepsgrootte (min. 2 personen en max. 5 personen) en veel persoonlijke aandacht in een prettige sfeer, waardoor het maximale uit de cursussen kan worden gehaald. Voor cursussen in uw bedrijf is de groepsgrootte afhankelijk van de beschikbare ruimte op de locatie van het bedrijf. Aanbevolen is een groepsgrootte van max. 12 personen per les.

Bijzonderheden

De cursussen worden verzorgd door een ervaren docent (mede verbonden aan andere opleidingsinstellingen). Wij gaan vaak uit van een applicatie die met het betreffende programma kan worden gemaakt. Vanaf het begin bouwen we de applicatie steeds verder op met de verworven kennis. Aan het einde is de applicatie af en heeft u voldoende kennis om zelf applicaties te kunnen maken. De prijzen zijn scherp en de cursussen zijn laagdrempelig. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan door op de knop 'info cursussen' (links) te klikken. Daar de corona maatregelen binnenkort niet meer van kracht zijn starten we weer met de cursussen


Back to content